Ik ben

nieuw

Je bent welkom in onze kerk. Het maakt voor ons niet uit of je al jaren christen bent of nog heel veel vragen hebt over God, geloven en de kerk. Wie je ook bent, wat je ook hebt meegemaakt en hoe jij je ook verhoudt tot Jezus: wees welkom. We hopen dat je in onze kerk jezelf kunt zijn, vriendschappen kunt sluiten en God beter leert kennen.

Je kunt online onze diensten bijwonen, maar natuurlijk ben je ook live welkom. Ga naar de agenda om te ontdekken waar en wanneer je een dienst of activiteit kunt bijwonen. Heb je vragen of wil je over iets doorpraten, neem dan gerust contact met ons op. Bij het contactformulier staan ook veelgestelde vragen. Misschien staat jouw vraag er al tussen.

Wij maken gebruik van een App. Deze is ook beschikbaar voor jou als onze gast. Om de App te downloaden op je smartphone hoef je geen gegevens achter te laten. Je blijft volledig anoniem. Het installeren van de app werkt als volgt:

Je kunt de Scipio App installeren via de App Store of Google Play.

Klik bij het opstarten van de App op ‘Ik ben nieuw hier’, vul een e-mailadres en wachtwoord in en bevestig het account per mail. Zoek vervolgens de Evangelie Gemeente Zeist op en log in als gast. Daarna kan je bij de mededelingen en agendapunten. Als je lid wordt van de gemeente krijg je ook toegang tot andere onderdelen binnen de App.

Heb jij het naar je zin in onze gemeente en wil je lid worden? Fantastisch! We zien uit naar je aanmelding als lid.