Voel jij je thuis in de Evangelie Gemeente Zeist? Is het jouw geestelijk thuis en wil je er betrokken bij raken? Word dan lid! Wat houdt het lidmaatschap in?

Aanmelden als lid van onze gemeente houdt in dat je je bij de gemeente aansluit, de identiteit accepteert en dat je wilt deelnemen aan het gemeenteleven. Met jouw aanmelding geef je ook te kennen dat je jezelf onder de verantwoordelijkheid van de gemeente plaatst. Op onze beurt zullen wij proberen je bij het gemeenteleven te betrekken en willen wij als gemeente geestelijk gezien verantwoordelijkheid voor je dragen.
 
Financieel bijdrage
Aan je lidmaatschap zijn geen financiële verplichtingen verbonden, maar we hopen dat je financieel wel wilt bijdragen. Klik hier voor meer informatie of geef een gift online.
 
Op de hoogte
We houden je graag op de hoogte van zaken die spelen binnen de gemeente. Als lid ontvang je wekelijks de Actueel met het programma van die week en belangrijke mededelingen. Eens per twee maanden ontvang je de Aandacht, zodat je mee kunt bidden voor mensen die door een moeilijke periode gaan.

Registreren
Registreren kan hier online! Dit kan ook nog via een gedrukt formulier. Deze is verkrijgbaar bij het Infopunt op zondagochtend. Deze staat in de hal, direct bij binnenkomst van het schoolgebouw.
 

Vrienden van EGZeist
Het kan zijn dat je liever geen lid wilt worden van onze gemeente, maar wel graag geïnformeerd wilt blijven over de gemeente. Dat kan! Word ‘Vriend van de EGZ’ en ontvang wekelijks onze nieuwsbrief, de Actueel. Aanmelden als vriend