Ben je tussen de 12 en 16 jaar dan ben je van harte welkom op de tienergroep. De tieners komen iedere vrijdag bij elkaar vanaf 20.00 tot ongeveer 22.00 uur. De tienerleiding verzint iedere avond een leuk programma. Dat kan bijvoorbeeld een sportavond zijn of een avond rondom een bepaald thema uit de bijbel. Over het algemeen treffen jullie elkaar in De Citadel aan de Bergweg 6 in Zeist. Bepaalde activiteiten worden georganiseerd op andere locaties, maar dat hoor je natuurlijk op tijd. Een keer per jaar gaan de tieners met elkaar op kamp ergens in Nederland. Een super tof weekend met veel lol.

Meer weten? Mail naar tiener.team@egzeist.nl
 
De jeugd is er voor iedereen tussen de 16 en ongeveer 22 jaar. Ook zij komende op vrijdagavond bij elkaar vanaf 20.00 tot ongeveer 22.00 uur. Locatie? De Citadel aan de Bergweg 6 in Zeist. Het programma van de avond verschilt per keer: van een studieavond met een gastspreker of een jeugdlid tot een relaxed avondje bij een kampvuurtje. Ook de jeugd gaat een keer per jaar een weekend weg. Wie wil, kan tijdens de jeugdavonden ook zelf lekker actief zijn in bijvoorbeeld de band of meehelpen met de organisatie.
Meer weten? Mail naar jeugd.team@egzeist.nl
 
We proberen met iedere groep jongeren die de jeugd verlaten een nieuwe jongvolwassenen kring op te zetten. Leuk om op die manier met je vrienden samen verder op te trekken.