Welkom Thuis
Jaarthema 2021/2022


Thuiskomen, daar kun je allerlei associaties bij hebben. Van heerlijk neerploffen op de bank tot direct in de actie. Van omringd worden door geliefden tot overmand worden door eenzaamheid. Hoe jouw leven er ook uitziet, God wil dat jij je werkelijke Thuis vindt bij Hem.

Thuiskomen bij God is mogelijk, omdat Jezus Zijn Vaderlijk Huis verliet en voor jou een Thuis bij de Vader creëerde door te sterven en op te staan. Zijn liefde zocht jou en Hij nodigt je uit om nu al ‘te verblijven in het Huis van God’. Zijn Koninkrijk is gekomen en dat mag je hier op aarde ervaren. God is niet een God van ver weg, maar van dichtbij.

Er komt een moment in de tijd en dan zal dat Thuis van God in volle glorie op aarde zichtbaar worden. Tot die tijd houdt dat vooruitzicht ons staande en hebben we elkaar, de gemeente, om als gezin het leven te beleven. In de goede tijden, maar ook in de moeiten. Om samen het Koninkrijk van God zichtbaar te maken voor de mensen om ons heen.

Ik hoorde een luide stem vanaf de troon, die uitriep: ‘Gods woonplaats is onder de mensen, hij zal bij hen wonen. Zij zullen zijn volk zijn en God zelf zal als hun God bij hen zijn.’ Openbaring 21:3


Thie Arend en Judith
Karin en René
Jefta en Jirska